Media - Opłaty na SKP
jurekb - 2018-08-04, 11:11 Temat postu: Opłaty na SKP chyba coś przeoczyłem i mam straty od majówki nawet nie wiem ile:
To chyba najgorszy czas, by kupować wymarzone cztery kółka. Ten rok zaczęliśmy podwyżką kar za brak obowiązkowej polisy OC, majówka upłynęła pod znakiem wzrostu cen na stacjach kontroli pojazdów, a przed nami jeszcze opłata jakościowa, paliwowa i znacznie więcej!
https://moto.wp.pl/kierowcy-jak-dojne-krowy-podwyzki-dotkna-kazdego-wlasciciela-samochodu-6280066176501889a
Mecher - 2018-08-04, 11:48
Majówka ? przeca jest sierpień... Patrzyłem jeszcze na daty, ale artykuł jest z sierpnia.
A wczoraj miałem kobietę spóznioną 46 dni. Szef jak się dowie, że mało policzyłem, oj bedzie marudził... (żarcik )
zbitur - 2018-08-04, 13:15
Zdaje się, że pomysł z karą za spóźnione badanie będzie niewypałem.
Wczoraj klient będąc na badaniu powiedział : to jest proste- skoro mam płacić karę, to po co mam przyjeżdżać. Będę jeździł aż mnie złapią. A wtedy trudno- zapłacę. Praca naszej Policji jest jaka jest, u mnie rekord pobiła pani jeżdżąca bez badań ponad 3 (słownie: trzy) lata. Czyli w/g mnie nie tędy droga. Dopóki właściciel nie będzie zabiegał o badanie, dopóty nie będzie dobrze.
|
|
|