To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
OGÓLNOPOLSKIE STOWARZYSZENIE DIAGNOSTÓW SAMOCHODOWYCH
*FORUM DYSKUSYJNE*

Sprawy organizacyjne - Nowy Prezes OSDS!

blakop - 2019-04-01, 19:00
Temat postu: Nowy Prezes OSDS!
Właśnie wróciłem z pracy i przywitała mnie szokująca informacja. Okazuje się, że nasz Prezes otrzymał propozycję bardzo intratnego stanowiska w Departamencie Transportu Drogowego! Całość jest pokłosiem szeroko omawianej w mediach rekonstrukcji rządu, która obejmie nie tylko najwyższe stanowiska ministerialne, ale także te w poszczególnych departamentach.
Oficjalna decyzja będzie znana koło czwartku, ale nieoficjalnie wiadomo, że sprawa jest już przyklepana.

Oczywiście nowa posada Waldka siłą rzeczy sprawia, że nie będzie On już dłużej mógł piastować stanowiska Prezesa OSDS. Najpóźniej w czwartek wszyscy członkowie OSDS zostaną powiadomieni o nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu, którego jedynym celem będzie wyłonienie nowego Prezesa Zarządu.

No i tu rodzi się pytanie - kim będzie następca Waldka? Macie jakieś swoje propozycje? Ja osobiście wiem na kogo będę głosował, ale czekam też na Wasze propozycje i spostrzeżenia.

Mecher - 2019-04-01, 19:02

Jeśli temat dotrwa do jutra bez zmian, to blakop będziesz za Waldka ;-)
blakop - 2019-04-01, 19:16

Wymagałoby to zmian w statucie, ale generalnie WZC może takie zmiany przegłosować ;)

No ale żarty na bok, bo ja tu liczę na jakieś poważne kandydatury!

wiesu - 2019-04-01, 19:19

Masz trochę mało precyzyjne dane. Owszem prezes dostał propozycję z Departamentu Transportu Drogowego ale po analizie w Ministerstwie Infrastruktury wszystkich naszych wpisów na forum okazało się, że ofertę przebił Sekretariat Krajowej Rady Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego gdzie na Prezesa czeka nieco podrzędnie brzmiące z nazwy stanowisko Pierwszego Sekretarza. Nie wykluczone jest również to, że znaczna część członków naszego Stowarzyszenia zostanie powołana jako konsultanci ds BRD. Ale szczegóły to faktycznie we czwartek chyba dopiero.
Mecher - 2019-04-01, 20:03

blakop napisał/a:
No ale żarty na bok, bo ja tu liczę na jakieś poważne kandydatury!

Skoro twoja kandydatura jest niepoważna, to ja wysiadam z tego autobusu (pendolino, tramwaju czy trolejbusu) 8-)

A żarty na bok, to po północy z deko tak.

[ Dodano: 2019-04-01, 20:22 ]
No dobra, po przemyśleniu sprawy, uważam, że twoja kandydatura to nieporozumienie:lol: Zdecydowanie poważniejszym kandydatem będzie kuba19787 z za ściany (akurat dziś się przypomniał, taki dziwny zbieg okoliczności) :->
Idzie do przodu jak przeciąg, inteligencją i pomysłami przerasta cię o głowę. :-P
Rekomendacja jak tra la la...

DARIO64 - 2019-04-01, 20:46

blakop napisał/a:
kim będzie następca Waldka?

Będzie Prezesem.
Żeby OSDS miał przebicie to najlepszym kandydatem byłby Jarosław Kicikici.

Mecher - 2019-04-01, 21:01

I jedyny który nie spie.....la do europarlamentu <luzik>
Stację będą mogły dawać gratisy, pod warunkiem, iż będzie to whiskas.

blakop - 2019-04-02, 18:11

No faktycznie sprawa okazała się nieaktualna :-P "April, April" :mrgreen:

Ale spodobał mi się ten pomysł z Pierwszym Sekretarzem. Może faktycznie nazwa taka sobie, ale jaka oszczędność - nie trzeba np. nowych pieczątek imiennych zamawiać, tylko stare odkurzyć :->

DARIO64 - 2019-04-02, 18:41

blakop napisał/a:
tylko stare odkurzyć

Łącznie ze sztandarem Polski Związek Pracowników Rady

jan65 - 2019-04-03, 12:25

Masakra !! !