Nowy Prezes OSDS! |
Autor |
Wiadomość |
blakop
Piwa: 6/3 |
Wysłany: 2019-04-01, 19:00 Nowy Prezes OSDS!
|
|
|
Właśnie wróciłem z pracy i przywitała mnie szokująca informacja. Okazuje się, że nasz Prezes otrzymał propozycję bardzo intratnego stanowiska w Departamencie Transportu Drogowego! Całość jest pokłosiem szeroko omawianej w mediach rekonstrukcji rządu, która obejmie nie tylko najwyższe stanowiska ministerialne, ale także te w poszczególnych departamentach.
Oficjalna decyzja będzie znana koło czwartku, ale nieoficjalnie wiadomo, że sprawa jest już przyklepana.
Oczywiście nowa posada Waldka siłą rzeczy sprawia, że nie będzie On już dłużej mógł piastować stanowiska Prezesa OSDS. Najpóźniej w czwartek wszyscy członkowie OSDS zostaną powiadomieni o nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu, którego jedynym celem będzie wyłonienie nowego Prezesa Zarządu.
No i tu rodzi się pytanie - kim będzie następca Waldka? Macie jakieś swoje propozycje? Ja osobiście wiem na kogo będę głosował, ale czekam też na Wasze propozycje i spostrzeżenia. |
|
|
|
 |
Mecher
OSDS

Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Paź 2016 Posty: 3683 Skąd: pomorskie
Piwa: 15/7 |
Wysłany: 2019-04-01, 19:02
|
|
|
Jeśli temat dotrwa do jutra bez zmian, to blakop będziesz za Waldka |
|
|
|
 |
blakop
Wysłany: 2019-04-01, 19:16
|
|
|
Wymagałoby to zmian w statucie, ale generalnie WZC może takie zmiany przegłosować
No ale żarty na bok, bo ja tu liczę na jakieś poważne kandydatury! |
|
|
|
 |
wiesu
stowarzyszony w OSDS
Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Paź 2016 Posty: 835 Skąd: Sz-n
Piwa: 7/1 |
Wysłany: 2019-04-01, 19:19
|
|
|
Masz trochę mało precyzyjne dane. Owszem prezes dostał propozycję z Departamentu Transportu Drogowego ale po analizie w Ministerstwie Infrastruktury wszystkich naszych wpisów na forum okazało się, że ofertę przebił Sekretariat Krajowej Rady Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego gdzie na Prezesa czeka nieco podrzędnie brzmiące z nazwy stanowisko Pierwszego Sekretarza. Nie wykluczone jest również to, że znaczna część członków naszego Stowarzyszenia zostanie powołana jako konsultanci ds BRD. Ale szczegóły to faktycznie we czwartek chyba dopiero. |
|
|
|
 |
Mecher
OSDS

Wysłany: 2019-04-01, 20:03
|
|
|
blakop napisał/a: | No ale żarty na bok, bo ja tu liczę na jakieś poważne kandydatury! |
Skoro twoja kandydatura jest niepoważna, to ja wysiadam z tego autobusu (pendolino, tramwaju czy trolejbusu)
A żarty na bok, to po północy z deko tak.
[ Dodano: 2019-04-01, 20:22 ]
No dobra, po przemyśleniu sprawy, uważam, że twoja kandydatura to nieporozumienie:lol: Zdecydowanie poważniejszym kandydatem będzie kuba19787 z za ściany (akurat dziś się przypomniał, taki dziwny zbieg okoliczności)
Idzie do przodu jak przeciąg, inteligencją i pomysłami przerasta cię o głowę.
Rekomendacja jak tra la la... |
|
|
|
 |
DARIO64
Najlepsiejszy kolega neopierzonego

Pomógł: 31 razy Dołączył: 16 Lut 2013 Posty: 2870 Skąd: mazowieckie
Piwa: 18/1 |
Wysłany: 2019-04-01, 20:46
|
|
|
blakop napisał/a: | kim będzie następca Waldka? |
Będzie Prezesem.
Żeby OSDS miał przebicie to najlepszym kandydatem byłby Jarosław Kicikici. |
_________________ Jeśli moja odpowiedź okazała się przydatna – PROSZĘ wesprzyj Ogólnopolskie Stowarzyszenie Diagnostów Samochodowych. Będziemy zaszczyceni jeśli do nas dołączysz. http://osds.org.pl
Kto pyta nie błądzi .
By Ania Dąbrowska : Kto pyta wciąż ,niewiele wie .
 |
|
|
|
 |
Mecher
OSDS

Wysłany: 2019-04-01, 21:01
|
|
|
I jedyny który nie spie.....la do europarlamentu
Stację będą mogły dawać gratisy, pod warunkiem, iż będzie to whiskas. |
|
|
|
 |
blakop
Wysłany: 2019-04-02, 18:11
|
|
|
No faktycznie sprawa okazała się nieaktualna "April, April"
Ale spodobał mi się ten pomysł z Pierwszym Sekretarzem. Może faktycznie nazwa taka sobie, ale jaka oszczędność - nie trzeba np. nowych pieczątek imiennych zamawiać, tylko stare odkurzyć |
|
|
|
 |
DARIO64
Najlepsiejszy kolega neopierzonego

Pomógł: 31 razy Dołączył: 16 Lut 2013 Posty: 2870 Skąd: mazowieckie
Piwa: 18/1 |
Wysłany: 2019-04-02, 18:41
|
|
|
blakop napisał/a: | tylko stare odkurzyć |
Łącznie ze sztandarem Polski Związek Pracowników Rady |
_________________ Jeśli moja odpowiedź okazała się przydatna – PROSZĘ wesprzyj Ogólnopolskie Stowarzyszenie Diagnostów Samochodowych. Będziemy zaszczyceni jeśli do nas dołączysz. http://osds.org.pl
Kto pyta nie błądzi .
By Ania Dąbrowska : Kto pyta wciąż ,niewiele wie .
 |
|
|
|
 |
jan65
OSDS -
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Maj 2013 Posty: 382 Skąd: śląskie
|
Wysłany: 2019-04-03, 12:25
|
|